Stoiximan Super League

Μένουν… Αθήνα τρεις

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους εν όψει του βασικού σταδίου προετοιμασία για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μέντες, Σπυρόπουλος και Ντίνας εκτός αποστολής.

Την τελευταία του προπόνηση προτού αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του πραγματοποίησε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και ενδυνάμωσης.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα και Εσιέν υποβλήθηκαν και σε εργομετρικά τεστ. Από την πλευρά του, ο Καμερουνέζος μέσος ακολούθησε το προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Λουκ Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Γιάννης Αναστασίου, με τη σειρά του, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο στις 13:25 αεροπορικώς για τη Γερμανία και το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για την Ολλανδία και το Όστερμπεκ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της φετινής προπετοιμασίας.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν οι Μέντες, Σπυρόπουλος και Ντίνας, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδες για να συνεχίσουν τις καριέρες του, οι δύο τελευταίοι και ως δανεικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x