Stoiximan Super League

Μένουν Περιστέρι Ρούσσης και Σούιτσα

Στο τεχνικό επιτελείο του Μιχάλη Γρηγορίου θα παραμείνουν οι Σωτήρης Ρούσσης και Σλόμπονταν Σούιτσα οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Σωτήρη Ρούσση και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σλόμπονταν Σούιτσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος οι οποίοι θα ενταχθούν κανονικά στο τιμ του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Σωτήρης Ρούσσης ήταν επιλογή του Ρικάρντο Σα Πίντο και αφού εκτιμήθηκε η δουλειά του αποφασίστηκε να παραμείνει στους Περιστεριώτες ενώ ο Σλόμπονταν Σούιτσα που πήγε στο Περιστέρι επί Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρείται από τους κορυφαίους στη δουλειά του και δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσει στους «κυανολεύκους».

Αντίθετα, λύθηκε στο συμβόλαιο του Σωτήρη Κακαργιά και αναμένεται ακόμα ένα μέλος να προστεθεί στο τιμ του Γρηγορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της για 2 χρόνια ακόμη με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Σωτήρη Ρούσση και τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα.

Αντιθέτως, λύθηκε η συνεργασία με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης και Αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά ο οποίος αποχωρεί έπειτα από 7 χρόνια προσφοράς στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Eντός των ημερών ενδέχεται να προστεθεί ένα ακόμη μέλος στο τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

Καθήκοντα εργοφυσιολόγου θα συνεχίσει να επιτελεί ο Γιώργος Ζιώγας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x