Stoiximan Super League

Μένουν ως έχουν οι ποινές για Μπερκ, Σάκχοφ - Έπεσε αυτή του Κρέσπο

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των Μπεργκ και Σάκχοφ. Έγινε αποδεκτή αυτή του Κρέσπο, με αποτέλεσμα να πέσει η ποινή του.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ότι θα έπεφταν οι ποινές που είχαν επιβληθεί σε Μπεργκ, Σάκφοχ και Κρέσπο δεν επαληθεύτηκαν. Τουλάχιστον όχι όλες...

Η αρμόδια επιτροπή απέρριψε τις εφέσεις των Μπεργκ και Σάκχοφ πράγμα που σημαίνει ότι μένουν ως έχουν οι ποινές των τεσσάρων και τριών αγωνιστικών που είχαν επιβληθεί, αντιστοίχως.

Η μόνη έφεση που είχε αποτέλεσμα είναι αυτή του Κρέσπο, με την ποινή του παίκτη να πέφτει από τις τρεις αγωνιστικές στη μία και να του επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο ύψους 80 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση...

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, οι Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x