Stoiximan Super League

Μέσα, αλλά αμφίβολος ο Κιβρακίδης

Στην αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τη Βέροια συμπεριελήφθη ο Κυριάκος Κιβρακίδης, αλλά είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων από χτυπήματα που δέχθηκε στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Έναν «πονοκέφαλο» έχει ο Τραϊανός Δέλλας, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (13/02, 15:00) κόντρα στη Βέροια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο Κυριάκος Κυριακίδης είναι στην αποστολή, αλλά είναι πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί, καθώς έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα λόγω χτυπημάτων που δέχθηκε στα ματς με ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο 39χρονος τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ότι η βοήθεια του ιατρικού τιμ θα φέρει αποτέλεσμα.

Την αποτελούν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Κεϊτά, Ματέι, Ουσέρο, Ούμπιντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x