Stoiximan Super League

Μέσα και ο Λούκας

Με νέο πρόσωπο τον Λούκας Πέρεθ συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Βάρος στην τακτική δίνει ο Ίγκορ Τούντορ, που θέλει να περάσει άμεσα την φιλοσοφία του στους παίκτες.

Βάρος στην τακτική έχει δώσει ο Ίγκορ Τούντορ στην συνέχεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να μεταδώσει την φιλοσοφία τους στους παίκτες.

Στο απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης, που έγινε υπό την παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Φρανκ Άρνεσεν, αφιερώθηκε σ’ αυτό. Οι παίκτες προπονήθηκαν στο πλάνο της τακτικής για να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας, μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση και μίνι δίτερμα.

Ο Τούντορ, μάλιστα, έμεινε ευχαριστημένος απ’ το επίπεδο των παικτών του, έχοντας την πρόθεση να επαναλαμβάνει συχνά αντίστοιχο πρόγραμμα για να αφομοιωθούν οι κινήσεις απ’ τους παίκτες.

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος ξεκίνησε τις προπονήσεις την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα κάνει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης .

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας φτάνει προς το τέλος του, με την Πέμπτη να είναι η μέρα που θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x