Stoiximan Super League

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό και με Εμποκού

Χάνει το υπόλοιπο των play-offs ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, που υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και επιστρέφει ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (24/05, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Τα δυσάρεστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη συνεχίζονται, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο στο παιχνίδι της Κυριακής (21/05), κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της διαδικασίας, που ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31/05. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τελάντερ, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ, που επίσης δεν υπολογίζονται. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίας και ο τρίτος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Κουλιμπαλί.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμμετίχε κανονικά στο πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το ίδιο και ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα, που τον ταλαιπώρησε. Ο τρίτος παίκτης που επιστρέφει είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που εξέτισε την τιμωρία του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι με άσκηση κατοχής και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x