Euro 2024

Μέσα ο Μανωλάς, πιο δύσκολο του Τοροσίδη

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τη Ρώμη για τον Κώστα Μανωλά, που επιστρέφει στη δράση, την στιγμή που ο Βασίλης Τοροσίδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Κλήθηκαν οι «λεγεωνάριοι» ενόψει Κροατίας.

Πλησιάζει η ώρα για τους δύο αγώνες μπαράζ με τους Κροάτες και ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένει με αγωνία την πορεία της αποθεραπείας δύο βασικών μονάδων της Εθνικής ομάδας. Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς με τους συλλόγους τους.

Ο Κώστας Μανωλάς, που είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του, στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Νάπολι στις 14 Οκτωβρίου, επέστρεψε την Κυριακή στις προπονήσεις των «τζιαλορόσι». Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στο ματς με τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία την επόμενη Κυριακή (05/11) για τη Serie A TIM.

Αυτό είναι το καλό μαντάτο για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος θα μπορεί να υπολογίζει τον 26χρονο στόπερ της Ρόμα στο πρώτο παιχνίδι με την Κροατία στις 9 Νοεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Τοροσίδης ταλαιπωρείται με θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 25’ της αναμέτρησης της Μπολόνια με την Αταλάντα στις 22 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο 32χρονος δεξιός μπακ θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με την Κροτόνε το προσεχές Σάββατο (04/11). Σαφώς είναι πιο δύσκολη η περίπτωση του «Τόρο» ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τους δύο «τελικούς» κόντρα στους Κροάτες.

Όσον αφορά τις κλήσεις των διεθνών του εξωτερικού είναι όλοι μέσα, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας ο Μίχαελ Σκίμπε θα ανακοινώσει την αποστολή για τα δύο παιχνίδια με την Κροατία στις 9 και 12 Νοεμβρίου.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x