Stoiximan Super League

Μέσα ο Ματέι, φορτσάρει για ΑΕΚ!

Την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα του Ατρόμητου πραγματοποίησε ο Κοσμίν Ματέι παίρνοντας κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας έτοιμος εν όψει ΑΕΚ.

Χωρίς τον Στέφανο Ναπολεόνι που είναι πλέον παίκτης της Μπασακσεχίρ, αλλά με τον Κοσμίν Ματέι να παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου.

Το γεγονός ότι έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα, δεν μπορεί παρά να χαροποιεί τον Τραϊανό Δέλλα που υπολογίζει πάρα πολύ στις υπηρεσίες του Ρουμάνου εξτρέμ, πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στο ρόστερ ούτε ο Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά ούτε ο Μαρσελίνιο που δεν υπολογίζεται. Άλλωστε, από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο 25χρονος νέος άσος του «αστεριού» επιβεβαίωσε το γεγονός ότι είναι «στεγνός», προσέχοντας πολύ τη φυσική του κατάσταση το τελευταίο διάστημα που είχε τεθεί εκτός ομάδας από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Πίτου Γκαρσία που στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται πάντως από τον Τραϊανό Δέλλα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο «Μαζαράκη» ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x