Stoiximan Super League

Μέσα οι μεταγραφές στον Ηρακλή

Δύο νέες επιλογές θα έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος στο ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είναι στην αποστολή ο Λεοζίνιο και ο Καραγκούνης που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Μέσα και ο Μπαρτολίνι.

Από δύο… φρέσκα πρόσωπα αποτελείται η αποστολή του Ηρακλή για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λεοζίνιο και ο Βασίλης Καραγκούνης είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς βγήκαν τα δελτία τους. Αντιθέτως, απουσιάζει ο Μοντέιρο, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από όταν αγωνιζόταν στην Κύπρο.

Ευχάριστα νέα για τον Μπαρτολίνι που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες και θα το κρίνει την τελευταία στιγμή ο Έλληνας τεχνικός.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου, Κάσσος, καθώς και ο Χουάντερσον, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του οποίου θα ανακοινωθούν το απόγευμα.

Η αποστολή: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x