Κύπελλο Ελλάδας

Μέσα οι τρεις φορ, έξω πάλι Τσόρι και Καμπιάσο

Στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο πήρε ο Πάουλο Μπέντο Ιντέγε, Καρντόσο και Ανσαριφάρντ. Εκτός ξανά Καμπιάσο και Τσόρι, ανάσες σε λίγους.

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος (και επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα), για πρώτη φορά ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε ΚΑΙ τους τρεις σέντερ φορ της ομάδας, Ιντέγε, Καρντόσο και Ανσαριφάρντ, κάτι που ίσως σημαίνει πως θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς.

Εκτός έμειναν και πάλι οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ εκτός-προφανώς για λόγους τακτικής και ροτέισον-έμειναν οι Ελιουνούσι, Μάριν, Ντε λα Μπέγια και Ρομαό, όπως και ο άρτι αφιχθείς από το Κόπα Άφρικα Ντα Κόστα.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x