Super League 2

Μέσα στο παιχνίδι η Λαμία...

Μετά τη μεγάλη νίκη της επί της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, η Λαμία κατάφερε να επιβληθεί και του Παναιγιαλείου εκτός έδρας (3-1) και συνεχίζει να ελπίζει για τις κορυφαίες θέσεις.

Όλοι την είχαν ξεγράψει μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά η Λαμία μετά τη μεγάλη νίκη της επί της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με πειστική εμφάνιση πέρασε από την έδρα του Παναιγιαλείου, επικρατώντας με 3-1.

Με αυτό το «τρίποντο» η Λαμία αν και έχει ένα ματς περισσότερο, μείωσε προσωρινά στους 8 βαθμούς από τη 2η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ και παρά το γεγονός ότι δεν είναι φαβορί, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Η ομάδα της Λαμίας «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς στο α' ημίχρονο, καθώς στο 22' ο Γιαλούσης έβγαλε τη σέντρα για τον Σιατραβάνη και ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ ενώ στο 40' ο Πίντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αθανασόπουλου, «γράφοντας» το 2-0.

Στο β' ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει στο 67' σε 2-1 με γκολ του Κρισμάρεβιτς και στο 71' ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι σε κοντινό πλασέ.

Τελικά, στο 75' η Λαμία έβαλε τέλος στα... όνειρα των γηπεδούχων για ισοφάριση με τον Σιατραβάνη και πάλι να σκοράρει, έπειτα από τη λανθασμένη εκτίμηση του Αθανασόπουλου, ενώ στο 80' ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έδωσε πέναλτι στη Λαμία σε κράτημα του Κοτσώνη στον Γκατσέσα.

Η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής που επιδίωξε στις καθυστερήσεις ο Σιλιγαρδάκης.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0
(25’ Δεληζήσης)

Εργοτέλης-Αχαρναϊκός (0-3 α.α)

Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος (0-3 α.α)

Παναιγιάλειος-Λαμία 1-3
(67' Κρισμάρεβιτς 22', 76' Σιατραβάνης, 40' Πίντο)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα
Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός-Κισσαμικός
Πανελευσινιακός-ΑΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x