Stoiximan Super League

Μέσα τρεις, αμφίβολος ο Γλύκος

Με ευχάριστα και δυσάρεστα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι Αθανασιάδης, Βίτορ και Μακ συμπεριλήφθησαν κανονικά στην αποστολή της αναμέτρησης. Οι δυο πρώτοι προπονήθηκαν κανονικά, αν και εξακολουθούσαν να αισθάνονται ενοχλήσεις, ενώ ο Σλοβάκος μέσος έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να ξεπεράσει την κάκωση στη μέση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφορά στον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και η συμμετοχή του θα κριθεί, επίσης, την τελευταία στιγμή.

Ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα, ο Σαλπιγγίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ οι Γκολάσα και Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε προθέρμανση με παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, ήτοι οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x