Ισπανία

Μέσι: «Αισθητή η απουσία του Ρονάλντο»

Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε για την μεταγραφή του Ρονάλντο στην Γιουβέντους και για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την Μαδρίτη και να αγωνιστεί στην Γιουβέντους, τράβηξε το ενδιαφέρον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Λιονέλ Μέσι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Catalunya Radio.

Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε για την μεταγραφή του Ρονάλντο στην Γιουβέντους και για τα φετινά φαβορί του Champions League:«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και έχουν μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά είναι φανερή η απουσία του Ρονάλντο. Με εξέπληξε το γεγονός ότι έφυγε από την Μαδρίτη. Τον ήθελαν πολλές ομάδες αλλά πιστεύω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή».

Πριν λίγες ημέρες, ο Μέσι είχε υποσχεθεί στους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» ότι φέτος θα φέρει το τρόπαιο του Champions League στην Βαρκελώνη. Όμως στις δηλώσεις του τόνισε πως και η Γιουβέντους έχει ελπίδες για την κατάκτηση:« Η μεταγραφή του στην Ιταλία κάνει την Γιουβέντους ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, αλλά πιστεύω ότι είναι η σειρά της Μπαρτσελόνα να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x