Ισπανία

Μέσι: «Δεν είμαι εξοικειωμένος με το στιλ του Βαλβέρδε»

Ο Λιονέλ Μέσι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το νέο χορηγό στη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ακόμα δεν είναι εξοικειωμένος με την αγωνιστική φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πολλοί αστέρες της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στην εκδήλωση για το νέο χορηγό (Rakuten) στη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία και ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα στο στιλ που έχει ο νέος του προπονητής, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» είπε χαρακτηριστικά για την αρχή της σεζόν πως «κάθε φορά που ξεκινάει η σεζόν λέω τα ίδια, η ομάδα πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί κάθε χρονιά. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Αναφερόμενος στον νέο του προπονητή, υπογράμμισε τα εξής: «Όλα θα αλλάξουν με τον Βαλβέρδε, ωστόσο δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το στιλ του. Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για αυτόν, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Αρντά Τουράν εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος και λιγότερο συγκρατημένος στις δηλώσεις του: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι δηλώσεις των παικτών έγιναν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον νέο χορηγό που θα έχει η Μπαρτσελόνα στη φανέλα της. Οι Καταλανοί υπέγραψαν με την Rakuten για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (μέχρι τον Ιούνιο του 2021). Η συμφωνία θα αποφέρει στη «Μπάρτσα» 55 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ το συμβόλαιο έχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά. Η Rakuten αντικατέστησε την Qatar Airways που βρισκόταν ως χορηγός στην φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2013.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x