Ισπανία

Μέσι και Νεϊμάρ ζήτησαν τον Ντέλε Άλι

Οι δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ζήτησαν από τη διοίκηση των Καταλανών να φέρει τον Ντέλε Άλι από την Τότεναμ στη Βαρκελώνη.

Τον 21χρονο Ντέλε Άλι ζήτησαν Λέο Μέσι και Νεϊμάρ από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς όπως πιστεύουν αυτός είναι ο ιδανικός παίκτης που ψάχνουν οι «μπλαουγκράνα» για τη μεσαία γραμμή.

Ο νεαρός Άγγλος έκανε απίστευτη σεζόν στην Τότεναμ σκοράροντας 18 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ. Ο Άλι ήταν βασικός παράγοντας στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Λονδίνου η οποία τερμάτισε δεύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «σειρήνες» πολλές για τον νεαρό μέσο και η τιμή πώλησής του στα ύψη. Οι Καταλανοί φαίνεται να δίνουν ένα ποσό της τάξης των 45 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ. Ωστόσο οι Λονδρέζοι δύσκολα θα είναι ικανοποιημένοι με ένα τέτοιο ποσό για τον ποδοσφαιριστή του οποίο το συμβόλαιο λήγει το 2021.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει για την ιδανική λύση για τη μεσαία γραμμή ενώ παράλληλα, ασχολείται με δύο πολύ δύσκολες υποθέσεις, αυτές του Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κουτίνιο της Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x