Ισπανία

Μέσι, ο «Μίδας» του ποδοσφαίρου με 74 εκατ. τον χρόνο!

Για άλλη μία χρονιά ο Μέσι παραμένει στην κορυφή με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κόσμου, αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε ποιοι ακολουθούν στη λίστα.

Φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά του Λιονέλ Μέσι, καθώς μετά την ανάδειξη ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, κατέκτησε και την πρώτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, σύμφωνα με το France Football.

Ο Αργεντινός για ακόμα μία χρονιά αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα έσοδα στο κόσμο, καθώς φέρεται να λαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 74 εκ. ευρώ το χρόνο.

Στη λίστα ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 67.4 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Νεϊμάρ με 43.5 εκ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τριάδα παραμένει ακλόνητη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το συνολικό κέρδος βγαίνει από τους μισθούς μαζί με τους φόρους, τα μπόνους και τα διαφημιστικά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τις ομάδες, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 14 παίκτες στην πρώτη 20αδα, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βρίσκεται στην πρώτη θέση των παικτών που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα με 24 εκ. ευρώ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ παραμένει πιο πάνω από τους συμπαίκτες του Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές με 24 εκ. ευρώ, παρότι απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Τσέλσι.

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x