Stoiximan Super League

Μέστο: «Να ερωτευτεί ο κόσμος τον Παναθηναϊκό»

Στο πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το να διατηρηθεί σε δρόμο επιτυχιών αναφέρθηκε ο Τζιαντομένικο Μέστο.

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα και θα «φτιάξει» ξανά την ψυχολογία του κόσμου του εμφανίστηκε ο Τζιαντομένικο Μέστο. Ο έμπειρος Ιταλός μπακ, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα αλλά και στις προσπάθειες όλων ώστε η ομάδα να φτάνει στις νίκες.

Αναλυτικά:

«Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε μέρα, φυσικά και ο αντίπαλος παίζει ρόλο όμως το σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι μαζί κάθε μέρα για τους στόχους».

Για την ψυχολογική βοήθεια της νίκης επί του Αστέρα:
«Βεβαίως και είναι καλή η νίκη. Κάθε νίκη αποτελεί κίνητρο για την επόμενη νίκη. Οι νίκες είναι πάντα καλές και είναι ο στόχος για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Οι νίκες βοηθάνε όλους τους παίκτες να προετοιμαστούν για τον επόμενο αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
«Περιμένω να συνεχίσουμε ό,τι κάναμε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτοί που θα ξεκινήσουν και εκείνοι που θα βρεθούν στον πάγκο. Προσδοκώ ότι όλοι θα προσφέρουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό και το ίδιο και στα επόμενα».

Για την απογοήτευση του κόσμου και την επιστροφή του στο γήπεδο: «Πάντα το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε, είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα πως θα παίζουμε καλύτερα και θα δίνουμε πιο πολλά στο γήπεδο, ώστε να πετυχαίνουμε το στόχο νίκης. Νομίζω ότι αν ο κόσμος δει αυτά τα πράγματα και μια ομάδα που παίζει ενωμένη για να πετύχει, ίσως τότε ερωτευτεί ξανά την ομάδα. Αυτό ελπίζουμε. Το βασικό είναι όμως να νικήσουμε, όσο περισσότερο μας στηρίζουν τόσο πιο σημαντικό είναι για εμάς. Θα μας δώσουν και εκείνοι τη βοήθειά τους για να πάμε καλύτερα».

Για το τι θα ήταν ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν: «Ξέρουμε ότι άλλαξαν πολλά μέσα στη σεζόν. Το κλαμπ άλλαξε προπονητή, διευθυντή και όταν υπάρχουν αλλαγές δεν είναι εύκολο. Όμως ο καθένας θέλει να αφήσει πίσω του τις άσχημες στιγμές ακόμα και αν δεν είναι εύκολο. Θέλουμε παρά τις δυσκολίες να δίνουμε το 100% για να βελτιώσουμε τα πράγματα και στο τέλος της σεζόν να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω πως αυτό πρέπει να κάνουμε και μετά το κλαμπ θα κάνει το καλύτερο. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν μιλάω μόνο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος, είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x