Ελλάδα

Μέσω πέναλτι στον τελικό ο Ολυμπιακός

Χάρη στην ευστοχία του στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ 5-3 και προκρίθηκε στον τελικό του φάιναλ φορ Κ17 της Σούπερ Λίγκας όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέναλτι 5-3 (κ.α., παράταση 0-0) τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ Κ17 της Σούπερ Λίγκας που διεξάγεται στην Τρίπολη και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, ωστόσο το ματς είχε ρυθμό και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς έγινε ήταν νευρικό.

Ετσι, στην παράταση, στο 104΄έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια, ο Βρακάς έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο 115΄με το πολύ καλό σουτ του Μανιώτη.

Στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό ευστόχησαν οι Νεοφυτίδης, Φέκας, Γαλούπης, Τσιριγώτης, Παπαδόπουλος κι από τον ΠΑΟΚ οι Βρακάς, Χρήστος Βουτσάς, Γκαργκαλατζίδης, ενώ αστόχησε ο Δημήτρης Βουτσάς.


H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης (98’ Γεωργιάδης), Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Βουτσάς, Τσιγγάρας, Μανιώτης, Σαλαμούρας (72’ Βρακάς), Χατζής (46’ Γκαργκαλατζίδης), Γαϊτανίδης (72’ Χρ. Βουτσάς), Δούμτσης (101 Κορέας)

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (91’ Τσιριγώτης), Τσερκώνης (105’ Παπαγγέλης), Βοϊλης (91’ Νεοφυτίδης), Κατσούκης (88’ Μαρτίνης), Ζιάκας (81’ Φέκας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x