Stoiximan Super League

Μετά τα Τέμπη έχει… χαλβά! (video)

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ, που δεν πρέπει να ψάχνει για πρωτάθλημα όταν ταξιδεύει κάτω από τα Τέμπη και σχολιάζει το χθεσινό παιχνίδι στο νέο του επεισόδιο στο BAM TV.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Και μάλιστα εξαιρετικής ποιότητας. Να τον τρως και να μη δίνεις ούτε του παιδιού σου που λέει ο λόγος. Και αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα, ρωτήστε και τους ΠΑΟΚτσήδες που κάθε τόσο που τα περνάνε τα Τέμπη τον τρώνε (τον χαλβά) συνέχεια. Και με τον ίδιο τρόπο.

Εκτός κι αν θες να τη δεις αλλιώς, να στηρίξεις τα ντόπια προϊόντα και να πεις ότι αυτό που τρως δεν είναι χαλβάς, αλλά μπουγάτσα με γκολ. Όπως γουστάρει ο καθένας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός μας. Πρωτάθλημα πάντως, από τα Τέμπη και κάτω, δεν έχει. Αν κάποια στιγμή καταφέρετε να διοργανώσετε ένα πρωτάθλημα με ομάδες από πάνω και μόνο τότε, ναι, έχετε πολλές πιθανότητες να θριαμβεύσετε. Αλλά επειδή αυτό μόνο με πραξικόπημα κανονικό μπορείτε να το πετύχετε, επειδή τις επισκέψεις από τα Τέμπη και προς τα κάτω δεν μπορείτε να τις αποφύγετε μια ζωή χαλβά θα τρώτε. Ζεστό, φρέσκο και καραμελωμένο. Για να γουστάρετε…

Κι όσο κατεβαίνεις προς Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Βοιωτία έχει κι άλλες νοστιμιές. Κάθε τόπος και οι νοστιμιές του. Στη Λάρισα έχουν τρομερά μαγειρευτά, στη Λαμία τρομερά ψητά, στη Λιβαδειά σουβλάκι. Το αγνό το παραδοσιακό, το λατρεμένο σουβλάκι. Κι αν τυχόν κατέβεις και προς Αθήνα μεριά η περιποίηση είναι σπέσιαλ. Είτε έρθεις με τα φτερά κομμένα μπας και γλιτώσεις τη συντριβή, είτε έρθεις φωνάζοντας για τους κόρακες και τα κατεστημένα, είτε κατέβεις με αέρα πρωταθλητή και τροπαιούχου.

Πάντα να το έχεις στο νου σου για να μη παρασύρεσαι: από τα Τέμπη και κάτω μην ψάχνεις για πρωτάθλημα και θριάμβους, από τα Τέμπη και κάτω έχει μόνο χαλβά!

Το BAM TV ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και κατέγραψε την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια του ΠΑΟΚ και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού!

Ζήστε ξανά τις συγκινήσεις του αγώνα παρέα με τον Μπάμπη Χριστόγλου και δείτε τα σχόλια του στην εξέλιξη και την ανάλυση στο τέλος του ματς!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x