Stoiximan Super League

Μετά τη Σεντ Ετιέν οι μεταγραφές

Όλα κινούνται γύρω από τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν στην ΑΕΚ και τα μεταγραφικά «παγώνουν». Προτεραιότητα του αμυντικού, σε δεύτερο πλάνο του μέσου. «Τρέλα» Αλμέιδα για να παίξει την Πέμπτη.

Στην ΑΕΚ ζουν κι αναπνέουν για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ. Όλα κινούνται γύρω από το σπουδαίο παιχνίδι με τους «στεφανουά», το οποίο έχει ρίξει τη σκιά του σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, με πρώτο και κυριότερο τα μεταγραφικά.

Η ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων» παίρνει αναβολή για μετά τον επαναληπτικό, χωρίς να σημαίνει αυτό όμως ότι εξαρτάται από την έκβαση του αγώνα.

Η «Ένωση» έχει βασικό μέλημα την απόκτηση στόπερ και μέσου, αλλά προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη αμυντικού. Ο Τιμούρ Κετσπάγια υπολογίζει τον Τζανετόπουλο περισσότερο για το κέντρο, όπου υπάρχει και η λύση του Γαλανόπουλου, ενώ στην άμυνα σαν έτοιμες λύσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρεις παίκτες, οι Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος.

Στα αγωνιστικά, ο εμπύρετος Πλατέλλας απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Σιμόες προπονήθηκε κανονικά. Ο Αλμέιδα παλεύει να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μία θέση κατ’ αρχάς στην αποστολή του επαναληπτικού και έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει από τον Πατίτο. Ο Πορτογάλος φορ θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x