Stoiximan Super League

Μετά το βίντεο, ζητάει και το φύλλο αγώνα για Πασχαλάκη ο Σιμιτζόγλου!

Όλες τις διαδικασίες για να επιληφθεί της υπόθεσης χειρονομίας Πασχαλάκη κινεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, μετά το βίντεο, ο αθλητικός εισαγγελέας ζήτησε και το φύλλο αγώνα.

Συνεχίζει τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να φτάσει σε συμπέρασμα για το αν θα πρέπει να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», μετά το βίντεο από τη NOVA, ο αθλητικός εισαγγελέας θα ζητήσει αύριο το πρωί και το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ για να το αντιπαραβάλει!

Ο κύριος Σιμιτζόγλου θέλει να διαπιστώσει αν ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν στην αντίληψη της διαιτητικής τετράδας όταν προέβη στην… επίμαχη κίνηση. Καθώς, αν ήταν και η χειρονομία του αυτή δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, σημαίνει ότι εκτίμησαν πως δεν έπρεπε να την καταγράψουν.

Αν όμως εκτιμήσει ότι οι άρχοντες της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ» δεν γινόταν να έχουν αντίληψη της χειρονομίας Πασχαλάκη, τότε ο αθλητικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του 29χρονου γκολκίπερ, η υπόθεσή του θα πάει για εκδίκαση την Παρασκευή (21/09) το πρωί κι ενδεχομένως να τιμωρηθεί για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x