Stoiximan Super League

Μετά τον «τελικό» ενίσχυση για ΑΕΚ

Τα βλέμματα όλων στην ΑΕΚ είναι στη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ στο ΟΑΚΑ και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά μετατίθενται για την επόμενη μέρα.

Η ΑΕΚ έφερε εις πέρας την «πονηρή» και δύσκολη αποστολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-0, αλλά και η απόδοση της ομάδας μπορεί να μην εντυπωσιάζουν, αλλά ικανοποιούν τους «κιτρινόμαυρους» που έπαιζαν σε άδειο (λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ, με εννιά απουσίες και με δέκα παίκτες από το 28’.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ (21:00) στο ΟΑΚΑ, που αυτή τη φορά θα έχει πάνω από 25-30 χιλιάδες κόσμο. Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ωστόσο η αποστολή της «Ένωσης» είναι δύσκολη. Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή κανονικότητα αποτελεί μεγάλο στόχο της διοίκησης Μελισσανίδη και γι’ αυτό η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι αναγκαία.

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση οι μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας περνούν σε δεύτερο πλάνο. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ αναζητεί σέντερ φορ (μετά το οριστικό-όπως φαίνεται-«ναυάγιο» στην προσπάθεια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο) ενώ είναι πάντα πιθανό να αποκτηθούν κεντρικός μέσος και ακραίος. Όμως όλα αυτά θα απασχολήσουν ουσιαστικά την ομάδα από την Παρασκευή. Αν, δε, έχει επιτευχθεί και ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους, με τα σημαντικά προβλεπόμενα έσοδα (2,6 εκατ. ευρώ είναι μόνο το πριμ πρόκρισης στους ομίλους και το ποσό αυτό αυξάνεται αρκετά από το market pool και ανάλογα με τα αποτελέσματα της ομάδας στη συνέχεια), τότε είναι προφανές πως η «Ένωση» θα μπορεί να ενισχυθεί πιο ακριβή ενίσχυση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x