Ιταλία

Μετά τους ημιτελικούς, ο «τελικός»!

Μετά τις «μάχες» με τη Γιουβέντους στο κύπελλο, η Νάπολι καλείται να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο σε ένα πρόωρο τελικό για την τρίτη θέση, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 31η αγωνιστική του campionato.

Με τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ιταλίας να ανήκουν ήδη στο παρελθόν, με τις Λάτσιο και Γιουβέντους να παίρνουν τα δύο «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου, είναι ώρα να σκεφτούμε και πάλι το campionato το οποίο συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 31ης αγωνιστικής.

Η «αυλαία» ανοίγει νωρίς με την αναμέτρηση της Έμπολι με τη Πεσκάρα το μεσημέρι του Σαββάτου, αγώνας που μπορεί να δώσει «οξυγόνο» στην ομάδα της Τοσκάνης που αισθάνεται την πίεση της Κροτόνε όσον αφορά την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Αργότερα στο Μπέργκαμο η Αταλάντα, η οποία κινείται σε «ευρωπαϊκούς» ρυθμούς, φιλοξενεί τη Σασουόλο θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το «όνειρο», ενώ το βράδυ η Γιουβέντους, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της εν όψει Μπαρτσελόνα, θέλει να βγάλει την «υποχρέωση» απέναντι στη Κιέβο στο «Stadium» του Τορίνο, όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα» διατηρώντας τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς το μεσημέρι στη Γένοβα, εκεί όπου η φορμαρισμένη Σαμπντόρια υποδέχεται τη Φιορεντίνα και συνεχίζεται στις 16:00 με πέντε αγώνες μεταξύ των οποίων και αυτοί των Ρόμα, Ίντερ και Μίλαν που αντιμετωπίζουν Μπολόνια (εκτός), Κροτόνε (εκτός) και Παλέρμο (εντός) αντίστοιχα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με έναν «τελικό» που σαν έπαθλο έχει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά των χρυσοφόρων ομίλων του Chmapions League.

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης η Λάτσιο, θριαμβεύτρια των ημιτελικών του κυπέλλου απέναντι στη συμπολίτισσα Ρόμα, με την ψυχολογία στα ύψη, φιλοξενεί τη Νάπολι που δεν έχει χρόνο να μετρήσει τις «πληγές»που της άφησε ο αποκλεισμός από τη Γιουβέντους, οφείλοντας αν μη τι άλλο να υπερασπιστεί το +4 από τη προσεχή αντίπαλό της που έχοντας πάρει φόρα βλέπει «αστέρια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/4

Έμπολι- Πεσκάρα 16:00
Αταλάντα- Σασουόλο 19:00
Γιουβέντους- Κιέβο Βερόνα 21:45

Κυριακή 9/4

Σαμπντόρια- Φιορεντίνα 13:30
Μπολόνια- Ρόμα 16:00
Κροτόνε- Ίντερ 16:00
Μίλαν- Παλέρμο 16:00
Κάλιαρι- Τορίνο 16:00
Ουντινέζε- Τζένοα 16:00
Λάτσιο- Νάπολι 21:45

Η επόμενη αγωνιστική(32η):

Μεγάλο Σάββατο 15/4

Ίντερ- Μίλαν 13:30
Κάλιαρι- Κιέβο Βερόνα 16:00
Φιορεντίνα- Έμπολι 16:00
Τζένοα- Λάτσιο 16:00
Παλέρμο- Μπολόνια 16:00
Πεσκάρα- Γιουβέντους 16:00
Ρόμα- Αταλάντα 16:00
Τορίνο- Κροτόνε 16:00
Σασουόλο- Σαμπντόρια 16:00
Νάπολι- Ουντινέζε 21:45

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x