Stoiximan Super League

Μεταγραφή και αλλαγή στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Σαμαράς από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη-Έβανς Παυλόπουλο του Πανιώνιου.

Την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Σαμαρά έχουν λάβει στον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει σήμερα η «πράσινη», στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του «τριφυλλιού» καταλογίζεται η κακή εικόνα που έχουν οι ομάδες Νέων και Εφήβων στα πρωταθλήματά τους, ενώ κανείς από τους παίκτες που προβαδίστηκαν την τελευταία διετία στην πρώτη ομάδα δεν έκανε τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, ο αντικαταστάτης του Σαμαρά φαίνεται πως έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη-Έβανς Παυλόπουλο. Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Πανιώνιου, ο οποίος παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα έχει καταφέρει με λίγα χρήματα να παλεύει για την είσοδό του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό είναι κάτι που έχει εντυπωσιάσει τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πρόσφατα είχε προαναγγείλει αλλαγές μέσα στο σύλλογο, στηρίζοντας παράλληλα τη δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x