Stoiximan Super League

Μεταγραφή ή νέο συμβόλαιο… αλλιώς στην εξέδρα ο Ανσαριφάρντ

Σκληραίνει τη στάση του ο Πανιώνιος απέναντι στον Καρίμ Ανσαριφάρντ προσπαθώντας να εξασφαλίσει ότι δεν θα τον χάσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Έτοιμος να εφαρμόσει το plan b για το θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο Πανιώνιος.

Ο Ιρανός φορ σκόραρε την Πέμπτη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και με τον πανηγυρισμό του έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και ενώ οι… μνηστήρες παραμονεύουν. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να αλλάξουν στάση απέναντι στον 26χρονο επιθετικό και θα του δείξουν τρεις δρόμους σε ό,τι αφορά τη συνεργασία των δύο πλευρών από εδώ και πέρα.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα ξεκαθαρίσουν στον Ανσαριφάρντ ότι αν δεν κλείσει σε κάποια ομάδα τώρα, θα πρέπει να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών άμεσα ώστε να μην αποχωρήσει το καλοκαίρι (όταν και λήγει το συμβόλαιό του) δίχως να πάρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αν δεν συμβεί κάτι από τα δύο, τότε θα ακολουθηθεί ο τρίτος δρόμος και οι «κυανέρυθροι» θα οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα και είναι διατεθειμένοι να βάλουν στο… ψυγείο τον Ιρανό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλα αυτά και ενώ παραμονεύουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την απόκτησή του και υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x