Ισπανία

Μεταγραφική αντεπίθεση σχεδιάζει η Βαλένθια

Μετά και από την αποχώρηση του Αντρέ Γκόμες για τη Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια κοιτάζει για παίκτες που θα καλύψουν τις «τρύπες» στο ρόστερ των «νυχτερίδων».

Οι αποχωρήσεις των Αντόνιο Μπαραγκάν, Πάμπλο Πιάτι και προσφάτως του Αντρέ Γκόμες, έχουν δημιουργήσει κενά στο ρόστερ της ομάδας τα οποία χρειάζεται εν όψει της νέας χρονιάς να καλυφθούν. Έτσι, η Βαλένθια πλέον «τσεκάρει» υποψήφιους προς αγορά παίκτες, ιδίως για τις γραμμές της άμυνας και του κέντρου, όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας Πάκο Αγιεσταράν. Οι Κριστιάν Τέγιο και Μαρτίν Μοντόγια είναι επιλογές που εξετάζονται με προσοχή, από τη στιγμή που αμφότεροι μάλλον δεν θα βρουν ούτε φέτος χώρο στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.

Ο Μοντόγια αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και προέρχεται από μια σεζόν ως δανεικός στην Ίντερ. Οι εντυπώσεις που άφησε πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές και ο ίδιος θα ήταν θετικός στο να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του. Ίδιο σκηνικό ουσιαστικά υπάρχει και για τον Τέγιο, ο οποίος έχει συνδεθεί μεταγραφικά με τη Φιορεντίνα και μοιάζει μάλλον απίθανο να συνεχίσει να βρίσκεται στο «Καμπ Νου».

Οι μισθοί των δυο συγκεκριμένων παικτών είναι σχετικά υψηλοί για τα δεδομένα της Βαλένθια, με τα ταμεία ωστόσο γεμάτα από την πρόσφατη πώληση του Γκόμες ενδεχομένως να μην υπάρξει θέμα στο οικονομικό σκέλος.

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x