Stoiximan Super League

Μεταγραφικό ντεμαράζ για Ηρακλή

Τα χρήματα από τη μεταγραφή του Βέλλιου φαίνεται πως λύνουν τα χέρια των ανθρώπων του Ηρακλή, μια και οι Κυανόλευκοι είναι ένα «βήμα» πριν την ολοκλήρωση τριών μεταγραφών.

Έτοιμος να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του είναι ο Ηρακλής, που σύμφωνα με τη Live Sport, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών (Κούρος, Ρουγκάλας, Βοσνακίδης).

Ο Κούρος έχει μείνει εδώ και καιρό ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ενώ ο Ρουγκάλας είναι κεντρικός αμυντικός και πέρυσι αγωνίστηκε στη βελγική Λέουβεν. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε φορέσει ξανά τα κυανόλευκα όταν ο Ηρακλής αγωνιζόταν στη Football League.

Ο Βοσνακίδης είναι επίσης κεντρικός αμυντικός που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ έχει και ένα πέρασμα από την Ιταλία και τη Μπάρι στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Παρά τα πολλά προβλήματα, ο Γηραιός φαίνεται πως «ανασαίνει» οικονομικά λόγω των εσόδων από τη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x