Super League 2

«Μετάθεση» σε Θανάση Δημόπουλο με… οικογενειακή απόφαση

Παρελθόν από το τιμόνι του Πανελευσινιακού αποτελεί ο Θανάσης Δημόπουλος μετά από κοινή απόφαση με τους δύο… αδερφούς του, ωστόσο θα συνεχίσει σε πόστο τεχνικού διευθυντή.

Ο Θανάσης Δημόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανελευσινιακού. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τα δύο αδέρφια του, τον πρόεδρο Σπύρο και τον Χρήστο, που όλοι μαζί «τρέχουν» την ομάδα της Ελευσίνας στη Football League.

Πάντως ο Θανάσης Δημόπουλος δεν θα αποχωρήσει από το σύλλογο, καθώς ανέλαβε ήδη θέση τεχνικού διευθυντή. Στον πάγκο θα προσληφθεί άλλος προπονητής με φαβορί τον Γιώργο Βαζάκα. Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ μετά από κοινή απόφαση των : Προέδρου Σπύρου Δημόπουλου, Χρήστου Δημόπουλου και Θανάση Δημόπουλου, ανακοινώνει την αποχώρηση του Θανάση Δημόπουλου από το τεχνικό team, ο οποίος αναλαμβάνοντας πλέον τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδος θα παραδώσει τα ηνία της θέσης του και την καθοδήγηση της ομάδας σε νέο προπονητή ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x