Γερμανία

Μετράει αντίστροφα στην Μπάγερν ο Χάμες

Την απόφαση της να μην ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Χάμες Ροντρίγκες πήρε η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως όλα δείχνουν, οι δρόμοι της Μπάγερν Μονάχου και Χάμες Ροντρίγκες θα χωρίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει ο διετής δανεισμός του παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πριν λίγες μέρες υπέστη ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση των Βαυαρών και θα παραμείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα. Μάλιστα πήρε και σχετική άδεια από την ομάδα για να βρεθεί στην… αγαπημένη του Μαδρίτη και να ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα της ισπανικής «AS», οι γερμανοί δεν προτίθενται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 35 εκατ. ευρώ για τον Κολομβιανό σταρ, καθώς δεν δείχνουν ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Βέβαια το ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά, με τον παίκτη να εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Γερμανία και να αναζητά την επιστροφή του στους Μαδριλένους.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως αυτός ο «γάμος» διανύσει τις τελευταίες του μέρες του, με τον Χάμες σε αυτό τον 1,5 χρόνο να έχει 50 συμμετοχές και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x