Stoiximan Super League

Μετράει πληγές ο Ουζουνίδης…

Στον Παναθηναϊκό δεν έμεινε μόνο η πίκρα από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη και οι δύο βαθμοί απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Να αφήσει πίσω του το ντέρμπι με την Ένωση θέλει το τριφύλλι καθώς το Σάββατο ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενδέχεται να στερηθεί κάποιων βασικών παικτών, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά.

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση του Βιγιαφάνιες, ο οποίος έκανε κατάθεση ψυχής στο χθεσινό ματς, αλλά είχε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά το τέλος του αγώνα. Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, η οποίες αναμένονται με αγωνία, καθώς ο Λούκα είναι ότι καλύτερο έχει ο Έλληνας τεχνικός στο θέμα της δημιουργίας.

Ταυτόχρονα, οι Κουρμπέλης και Μόλινς έβγαλαν το ματς με προβλήματα τραυματισμών και θα φανεί από σήμερα σε τι κατάσταση βρίσκονται. Όσον αφορά, τον Μολέδο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε επτά ράμματα αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος για το Περιστέρι, μιας και η αξονική που υποβλήθηκε χθες το βράδυ ήταν καθαρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x