Stoiximan Super League

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή του Ολυμπιακού

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι προ των πυλών. Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπουχαλάκης, στην τελική ευθεία ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει τους διεθνείς στη διάθεσή του, με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (με αντίπαλο την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία).

Τους «ερυθρόλευκους» περιμένει αρκετή δουλειά, με τον 47χρονο προπονητή να έχει όλους τους παίκτες ξανά από την Πέμπτη. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δούλεψε στο ρεπό του, ώστε να είναι 100% έτοιμος και σήμερα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού και να δοκιμάζει σήμερα να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x