Stoiximan Super League

Μέχρι τέλους για Στόιτσεφ, δουλεύει και το plan B

Δεν πτοούνται στον Ατρόμητο από την άρνηση της Σαράγεβο για την παραχώρηση του Στόιτσεφ, αφού θα συνεχιστεί η προσπάθεια απόκτησής του, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει προεργασία για την εναλλακτική λύση.

Διακαής πόθος των ιθυνόντων του Ατρόμητου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας παραμένει ο Μίλος Στόιτσεφ και για αυτό το λόγο, παρά την αρχική άρνηση της Σαράγεβο για την παραχώρηση του παίκτη, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα απόκτησής του.

Οι διοικούντες του Ατρόμητου ενημερώθηκαν για το «όχι» των Βόσνιων, αλλά προς το παρόν δεν πτοούνται και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους τους στη Σαράγεβο. Στο Περιστέρι θεωρούν την άρνηση της ομάδας του Στόιτσεφ ως μια κίνηση τακτικής από μέρους τους, θέλοντας μέσω… παζαριών, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά να αποκομίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη από μια υπόθεση που ενδεχομένως να βγουν και χαμένοι.

Ο λόγος; Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι χωρίς οικονομικό όφελος ή ακόμα χειρότερα για τη Σαράγεβο να συμφωνήσει σε τέσσερις μήνες από τώρα με άλλη ομάδα και ουσιαστικά να αποτελεί «ξένο» σώμα μέχρι τέλος της σεζόν.

Οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών διατηρούν την αισιοδοξία τους, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την απόκτησή του χωρίς να ξεχειλωθεί το μπάτζετ και ποντάρουν σε μεγάλο βαθμό στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει για μια νέα πρόκληση που του την προσφέρει ο Ατρόμητος. Δεν αποκλείεται, μετά τη σημερινή άρνηση, να αναλάβει δράση ο ίδιος ο Στόιτσεφ πιέζοντας τη διοίκηση να τον αφήσει να φύγει.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση, το «αστέρι» εξετάζει παράλληλα με τον Στόιτσεφ, το εναλλακτικό πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ με έναν μεσοεπιθετικό, ώστε να μην καθυστερήσει καθόλου η υλοποίηση της τελευταίας μεταγραφής που θα αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα».

Ο παίκτης έχει βρεθεί, έχουν αρχίσει ήδη οι διερευνητικές επαφές, αλλά αποτελεί το plan b.

Τα παραπάνω, βέβαια, θα ισχύσουν, αν κυλήσουν όλα κατ’ ευχήν και ο Ατρόμητος την ερχόμενη Πέμπτη στις 23:00 βρίσκεται στα play-off του Europa League, έχοντας αποκλείσει την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x