Stoiximan Super League

Μέχρι… τέλους

Η διατήρηση της πίστης για διεκδίκηση του τίτλου μέχρι… τελικής πτώσης είναι το μεγάλο μέλημα του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, Τετ-α-τετ με τους παίκτες από σήμερα.

Μετά το διήμερο ρεπό τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, με την ελπίδα πως την Τετάρτη θα αρθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και αυτό θα επαναρχίσει στο τέλος της εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αναστασίου έχει εστιάσει στο να πείσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αντιλαμβάνεται πως υπάρχει απογοήτευση μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, ωστόσο θα κάνει ομιλίες στους παίκτες του, ακόμη και τετ-α-τετ, για να τους ζητήσει να μην καταθέσουν τα όπλα. Το μήνυμά του είναι πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίξει για την ιστορία του, με την ελπίδα να πλησιάσει στην κορυφή ή να πάρει πίσω τους αφαιρεθέντες βαθμούς από την έφεση. Ακόμη όμως κι αν δεν έρθει ο τίτλος, μια καλή πορεία στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου μπορεί να του δώσει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων στα play offs.

Στα αγωνιστικά, ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση των Λαγού, Ζέκα και Χουχούμη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην άδεια Λεωφόρο την Κυριακή, εφόσον-επαναλαμβάνουμε-αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι η δράση στη Super League (το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα πάει-καλώς εχόντων των πραγμάτων-για τις 18 ή 19 Μαρτίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x