Stoiximan Super League

Μέχρι τη Δευτέρα 3-4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Μεταγραφική επίθεση σχεδιάζει ο Ολυμπιακός! Άμεση η απόκτηση στόπερ, δεξιού μπακ, εξτρέμ και φορ, πιθανή ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Τι «παίζει» με Νίκολιτς, Τζούτζακ, Φλαμινί και Βαλμπουενά.

Κοσμογονικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μάλιστα άμεσα. Οι κακές εμφανίσεις απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά και ο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League κατέδειξαν σοβαρές αγωνιστικές αδυναμίες και η απόφαση για ενίσχυση μέσω μεταγραφών είναι δεδομένη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν άμεσα σε 3-4 μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές ακόμη. Ο χρόνος πιέζει, καθότι τη Δευτέρα πρέπει να δηλωθεί στην UEFA η λίστα των παικτών για τα playoffs του Europa League, ενώ μετά τη συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρχει δικαίωμα μία ακόμη προσθήκης τις παραμονές του πρώτου ματς με την Αρούκα.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποκτήσουν στόπερ, δεξί μπακ, εξτρέμ και φορ, ενώ ίσως υπάρξει ενίσχυση και με «οκτάρι».

Όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ, ο 28χρονος Ούγγρος Νεμάνια Νίκολιτς, που είχε 28 γκολ με τη Λέγκια πέρσι στην Πολωνία και φέτος έχει ήδη τέσσερα στα προκριματικά του Champions League, απασχόλησε δεδομένα τους Πειραιώτες και έγιναν επαφές. Το κόστος του δεν είναι απαγορευτικό, αλλά ειδικά μετά την κλήρωση της ομάδας του με τη μάλλον αδύναμη Ντάνταλκ στα playoffs του Champions League είναι αμφίβολο αν η ομάδα του θα τον δώσει έτσι απλά.

Για τη μεσοεπιθετική ενίσχυση της ομάδας υπάρχουν τα ονόματα του 32χρονου Γάλλου Ματιέ Βαλμπουενά που είναι ελεύθερος και του 29χρονου Ούγγρου Μπάλαζ Τζούτζακ που ανήκει στην Μπούρσασπορ αλλά είναι υπό παραχώρηση. Όσον αφορά στο χώρο του κέντρου, λέγεται στο εξωτερικό πως ο Ματιέ Φλαμινί είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, ενώ κάποιες πηγές θέλουν εφόσον νέος προπονητής αναλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να εισηγηθεί την απόκτηση του 22χρονου μεσοαμυντικού Μανώλη Σιώπη, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά ανήκει στον Πανιώνιο. Όσον αφορά στον Λεάντρο Σαλίνο, η επιστροφή του αντί του Ντιόγκο Φιγκέιρας δεν είναι δεδομένη, καθώς με ενδεχόμενη προσθήκη του συμπληρώνονται οι θέσεις ξένων και οι «ερυθρόλευκοι» στην παρούσα φάση δεν θέλουν να έχουν περιορισμό στις επιλογές παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x