Stoiximan Super League

«Μέχρι τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για Πόπα»

Οι Ρούμανοι γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άντριαν Πόπα και αναφέρονται στο ποσό που προτίθεται να δαπανήσει το τριφύλλι, αν αποφασίσει να αποκτήσει τον παίκτη από τώρα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία σχετικά με το έντονο «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Άντριαν Πόπα, με την «gazeta Sporturilor» να αναφέρεται στο οικονομικό αντίτιμο της επικείμενης μεταγραφής του 28χρονου εξτρέμ στο τριφύλλι.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως οι πράσινοι προσφέρουν μάξιμουμ 300.000 ευρώ στη Στεάουα για να αποκτήσουν τον παίκτη από τώρα, διαφορετικά θα τον «κλειδώσουν» για το καλοκαίρι.

Άλλωστε το συμβόλαιο του Ρουμάνου άσου με τη νυν ομάδα του εκπνέει σε έξι μήνες και γι’ αυτό δεν έχουν καμία βάση τα... τρελά περί «ενός εκατομμυρίου» που ζητά ο πρόεδρος της Στεάουα.

Μένει, λοιπόν, να φανεί αν οι δύο σύλλογοι θα τα βρουν στο οικονομικό ή αν ο Πόπα θα αποκτηθεί για το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να κάνει υπομονή και να μην δίνει ευρώ στην ομάδα του Βουκουρεστίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x