Stoiximan Super League

«Μη στεναχωρείσαι... Έσβησες τον Μπερμπάτοφ»

Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι απογοητευμένος μετά την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους Μάρκο Σίλβα και Λούκα Μιλιβόγεβιτς να τον ντοπάρουν ψυχολογικά, τονίζοντας την καλή παρουσία του στο παιχνίδι.

Στεναχωρημένος και πεσμένος ψυχολογικά φαίνεται πως είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, εξαιτίας της κόκκινης που δέχθηκε στο Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport», τόσο ο Μάρκο Σίλβα, όσο και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον νεαρό μέσο, τονίζοντας την εξαιρετική παρουσία του απέναντι στον Μπερμπάτοφ.

«Σάσα, μη στεναχωρείσαι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα πήγες καλά, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Η πρώτη κίτρινη ήταν υπερβολική. Ο αντίπαλος σε τράβηξε από τη φανέλα, αλλά ο διαιτητής έδειξε κάρτα και στους δύο. Δεν πειράζει» ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού στον παίκτη του.

Από την άλλη και ο Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησε να τονίσει την καλή του παρουσία. «Τον Μπερμπάτοφ είχες απέναντι σου και τον έσβησες... Θα επιστρέψεις» είπε στον συμπατριώτη του ο Σέρβος χαφ.

Από την άλλη, ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τον Τζίμι Νουρμάζ.

Ο Σουηδός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Μάρκο Σίλβα να του φωνάζει συνεχώς για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το «Goal», τα πολλά λάθη του Ντουρμάζ απογοήτευσαν τον προπονητή του, που του σε όλο το παιχνίδι του «έχωνε γκάζια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x