Stoiximan Super League

Μια 10άδα παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του 32 παίκτες, εκ των οποίων θα πρέπει να συμπεριλάβει 22 στην λίστα της UEFA για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Πλζεν.

Δέκα παίκτες θα πρέπει να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Πέδρο Μαρτίνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Πλζεν, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ολοκλήρωσε την προετοιμασία με 32 παίκτες, όμως στη λίστα της UEFA δεν μπορεί να δηλώσει περισσότερους από 22 λόγω των περιορισμών που υπάρχουν.

Αυτοί που μένουν σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Φορτούνης και οι Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς που προέρχονται από τραυματισμό, καθώς και ο Κάιπερς που αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Ελάχιστες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στις επιλογές του Μαρτίνς συγκεντρώνουν και οι Μάρκοβιτς, Σολδάνο και Γιάννης Μασούρας.

Οι 24 παίκτες που παλεύουν για τις 22 θέσεις είναι οι: Σα, Τζολάκης, Σιαμπάνης, Ομάρ, Τοροσίδης, Κούτρης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Ντουρμισάι, Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Και ένας 25ος ο Ρατζέλοβιτς, θα προσπαθήσει για την έκπληξη.

Πιθανότατα εκτός θα μείνει τουλάχιστον ένας στόπερ, με δεδομένο ότι υπάρχουν πέντε στην παραπάνω λίστα, ενώ ίσως κινδυνεύσει και ένας εκ των Μπρούνο, Σουντανί, Ντουρμισάι και Κούτρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x