Αγγλία

Μια ανάσα από Αρναούτοβιτς η Γουέστ Χαμ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε Αρναούτοβιτς και Γουέστ Χαμ, καθώς τα «σφυριά» έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Στόουκ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Μάρκο Αρναούτοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα είναι η Γουέστ Χαμ.

Ο επιθετικός της Στόουκ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στα «σφυριά» αφού απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Αυστριακός θα συζητήσει τους όρους του νέου του συμβολαίου και έπειτα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά τότε ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τη Γουέστ Χαμ. Ο ποδοσφαιριστής ελπίζει να γίνουν όλα γρήγορα, έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει με την ομάδα για τα φιλικά που θα δώσει στη Γερμανία.

Η Στόουκ, αφού απέρριψε δύο προσφορές της Γουέστ Χαμ, τελικά «υπέκυψε». Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 27 εκατ. ευρώ. Ο 28χρονος άσος θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Σλάβεν Μπίλιτς μετά τους Τζο Χαρτ και Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς βρίσκεται στη Στόουκ από το 2013 μετρώντας 125 συμμετοχές και 22 γκολ. Η Γουέστ Χαμ ψάχνει για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στον επιθετικό τομέα καθώς δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο παίκτη μετά τη φυγή του Παγέ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x