Stoiximan Super League

Μια ανάσα από Λιβάγια η ΑΕΚ, τελειώνει του Κλωναρίδη

Το «ΟΚ» Μάρκο Λιβάγια απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εμφανίζονται αισιόδοξοι για happy end. Ίσως και σήμερα η οριστική κατάληξη για Β. Κλωναρίδη.

Κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια είναι πλέον η ΑΕΚ.

Ουσιαστικά αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 25χρονου επιθετικού από τη Λας Πάλμας στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού είναι να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ίδιος ο παίκτης. Στην Ισπανία κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, από τους «κιτρινόμαυρους» δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά επικρατεί αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη.

Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των σπορ» η υπόθεση (όποιο και αν είναι το φινάλε) δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο από 48 ώρες, αφού οι δύο ομάδες τα έχουν βρει και στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα μπει και οψιόν αγοράς κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Λιβάγια έχει πει ουσιαστικά το «ναι» σε ό,τι αφορά το οικονομικό θέμα, αλλά θέλει λίγο χρόνο ώστε να πάρει την οριστική του απόφαση και να υπογράψει.

Παράλληλα, ίσως τελειώσει πιο σύντομα (απ’ ότι του Λιβάγια), το θέμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ίσως και εντός της ημέρας (27/06) να ολοκληρωθεί το κυρίως πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των εμπλεκόμενων πλευρών. Η Ένωση τα έχει βρει με τη Λανς όπου ανήκει ο 25χρονος επιθετικός και θα καταβάλει το ποσό που απαιτείται για να τον κάνει δικό της, ενώ ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται οικογενειακώς στην Αγγλία και φαίνεται ότι έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Αν υπάρξει θετική κατάληξη για την ΑΕΚ, ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην ομάδα περίπου στις αρχές Ιουλίου στην Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x