Stoiximan Super League

Μια ανάσα από Πλατέλλα ο Ατρόμητος

Πολύ κοντά στην πρώτη χειμερινή του μεταγραφή βρίσκεται ο Ατρόμητος, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή είναι ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Βαγγέλη Πλατέλλα, και όλα δείχνουν ότι εντός των επομένων ημερών θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ατρόμητος βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε συζητήσεις με τον Πλατέλλα, ενώ είχε προσπαθήσει να τον κάνει δικό του και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ δεν έκανε εύκολα την περίπτωσή του.

Πέραν του Πλατέλλα, του οποίου η απόκτηση πρέπει να θεωρείται δεδομένη, οι Περιστεριώτες φαίνεται πως θα κινηθούν για ακόμη δύο παίκτες. Ένας εξ’ αυτών ίσως είναι ο Παύλος Κυριακίδης του Ηρακλή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το δεδομένο. Παράλληλα, στη μεταγραφική λίστα της ομάδας βρίσκεται και ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, Λακντάρ Μπουσαχά, ο οποίος εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με την Μπουρ-Περονά, πιθανότατα θα απασχολήσει τον Ατρόμητο!

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x