Με το μυαλό στον Ηρακλή βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ, καθώς θέλουν την Δευτέρα να πάρουν τη νίκη και να πάνε… φορτσάτοι –και χωρίς βαθμολογικές απώλειες- στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετωπίζει έξτρα προβλήματα και ουσιαστικά καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τις δύο γνωστές απουσίες.
Ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε θεραπεία και είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τον Γηραιό, προκειμένου να προφυλαχθεί και να είναι –που θα είναι- 100% έτοιμος απέναντι στους ερυθρολεύκους, την άλλη Κυριακή (2/10).
Όσον αφορά τον Πέτρο Μάνταλο, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το ιατρικό κέντρο, μετά την επέμβαση που έκανε στην μύτη, δεν παίζει σίγουρα κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ το επόμενο διάστημα θα κριθεί η παρουσία του στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».
Τέλος, ο Ζόριτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ενώ οι κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό την Παρασκευή, με την επιστροφή τους στα Σπάτα να έχει οριστεί για το πρωί (10:30) του Σαββάτου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






