Stoiximan Super League

Μια απ’ τα ίδια στον Παναθηναϊκό

Δεν υπήρξαν απρόοπτα και διαφοροποιήσεις στη μεσημεριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού σε σχέση με αυτή της πρώτης. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Ζέκα που δεν υπολογίζεται ενόψει... επανέναρξης.

Ακόμα μια «σκληρή» μέρα στη δουλειά βγήκε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το μενού περιελάμβανε διπλή προπόνηση, τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και απρόοπτα, δεδομένου ότι μόνο ο Ζέκα ήταν εκτός και προπονήθηκε ατομικά, προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση του.

Φυσικά, απών και σήμερα ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι, που έχει πάρει σχετική άδεια και ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Άπαντες στο τριφύλλι περιμένουν την οριστική κατάληξη σχετικά με το ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος, προκειμένου να κάνουν τα... κουμάντα τους. Φυσικά οι πράσινοι αναμένουν και το τι μέλλει γενέσθαι με την έφεση που έχει κατατεθεί σχετικά με τα επεισόδια στο ντέρμπι, ελπίζοντας πως θα τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί και θα διατηρηθούν σε... τροχιά τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x