Stoiximan Super League

Μια εικόνα που διαφημίζει τον Ολυμπιακό

Σε περίπτωση που η Ρεάλ αποφασίσει να δώσει τα «κλειδιά» στον Μίτσελ, μπορεί κάποιος να σκεφτεί μια εντυπωσιακή εικόνα σε ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρκα, ο Μίτσελ είναι ένας (ο άλλος είναι ο Λάουντρουπ) εκ των βασικών υποψήφιων για να διαδεχθεί τον Γάλλο στον πάγκο της «βασίλισσας».

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τελικά η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα επιλέξει τελικά τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι όμως πολύ μεγάλη υπόθεση για τον πρώην κόουτς των πειραιωτών να είναι από τα φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της τεράστιας αυτής ομάδας.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ αποφασίσει να δώσει τα «κλειδιά» στον Μίτσελ, μπορεί κάποιος να σκεφτεί μια εντυπωσιακή εικόνα σε ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Από την μία πλευρά στον πάγκο των μπλαουγκράνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και από την άλλη στον πάγκο των μερένχες ο Μίτσελ. Δηλαδή δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού να καθοδηγούν τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη την τελευταία 15ετία.

Είναι κάτι που αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί εντυπωσιακό και ο Βαλβέρδε με τον Μίτσελ θα είχαν την ευκαιρία να τα πουν και για τον…Ολυμπιακό. Την ομάδα με την οποία κατέκτησαν τίτλους, την ομάδα που τους βοήθησε πάρα πολύ να φτιάξουν το όνομα τους σαν προπονητές.

Αυτή η εικόνα θα είναι όμως παράλληλα και μια μεγάλη διαφήμιση για τον Ολυμπιακό, καθώς το βιογραφικό των δύο Ισπανών προπονητών θα έχει σε περίοπτη θέση την θητεία τους στο μεγάλο λιμάνι. Δεν θα είναι μικρό πράγμα να βλέπει όλος ο κόσμος το συγκεκριμένο ματς και να ξέρει ότι οι προπονητές της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αργαστεί στην ομάδα του Πειραιά.

Και δεν είναι βέβαια μόνο ο Βαλβέρδε και ο Μίτσελ. Είναι και ο Μάρκο Σίλβα που ανέλαβε την Έβερτον είναι και ο Ζαρντίμ ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μονακό. Δεν χωρά αμφιβολία πως οι τέσσερις προπονητές που προαναφέραμε έχουν «εκτοξεύσει τις μετοχές τους» μετά την παρουσία τους στον πάγκο του Ολυμπιακού. Και όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τα όσα έζησαν στην χώρα μας με τους ερυθρόλευκους. Τελευταίο παράδειγμα ο Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο να δηλώνει πως έχει εξαιρετική σχέση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απομένει να δούμε αν τελικά η διοίκηση των μερένχες θα επιλέξει τον Μίτσελ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της «βασίλισσας». Το σίγουρο είναι πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει εργαστεί και στα τμήματα υποδομής των μαδριλένων κι αυτό ίσως να παίξει ρόλο στην επιλογή του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x