Αγγλία

Μια φωτογραφία «αρρώστησε» τους οπαδούς της Λέστερ

Το καλοκαίρι φαντάζει ατελείωτο για τους φίλους των «αλεπούδων», έχοντας μια βασανιστική μεταγραφική περίοδο από την οποία δεν ξέρουν πώς θα βγει η ομάδα τους.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν ησυχάσει λεπτό από τότε που άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο και ούτε πρόκειται, μέχρι να κλείσει. Μετά την οδυνηρή απώλεια του Ν’Γκολο Καντέ για τα μάτια (και τα 35 εκατομμύρια) της Τσέλσι, τα εγκεφαλικά που «βάρεσαν» μέχρι να υπογράψει ο Τζέιμι Βάρντυ νέο συμβόλαιο και τις συνεχείς αναφορές για μετακίνηση του Κάσπερ Σμάιχελ ήρθε να προστεθεί στον «χορό» της αγωνίας ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Αφού πρώτα ζήτησε από τον μάνατζερ του να φέρει προσφορές και τελικά φάνηκε να κατασταλάζει στο Λέστερ (έπειτα από τιτάνια προσπάθεια του Ρανιέρι), ήρθε μια φωτογραφία να πετάξει –και πάλι- στο λάκκο με τα φίδια τους φαν της Λέστερ.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αμερική προκειμένου να συμμετάσχουν στο Champions Cup, οι πρωταθλητές φωτογραφήθηκαν στα σκαλιά του αεροπλάνου με μία μικρή απουσία. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν φαίνεται πουθενά κι αυτό αρκούσε για να σημάνει συναγερμό στις τάξεις των «αλεπούδων».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x