Stoiximan Super League

Μια καλή μέρα για τον Ολυμπιακό

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την πολύ ωραία είδηση της ανανέωσης των συμβολαίων με Ρέτσο, Μανθάτη, Νικολάου και Ανδρούτσο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την επέκταση των συμβολαίων τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών μέχρι το 2021. Οι Ρέτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ανδρούτσος έβαλαν τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και αυτή ήταν, αν μη τι άλλο, μια πολύ ωραία είδηση για τους πρωταθλητές και όχι μόνο.

Πρώτα απ' όλα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, αλλά και για τα παιδιά αυτά ως άτομα, ότι ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για την ακαδημία του. Όταν οι πιο μικροί σε ηλικία παίκτες που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων» βλέπουν τους τέσσερις νεαρούς παίκτες που προαναφέραμε να επιβραβεύονται, τότε θα έχουν ένα επιπλέον λόγο να δουλέψουν περισσότερο. Δεύτερον, έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα από το ξεκίνημα της σεζόν για την απουσία Έλληνα παίκτη από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε κάποια ματς, όπως για παράδειγμα αυτό εναντίον της Γιούνγκ Μπόις στην πρεμιέρα του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν με αυτή την κίνηση ότι θέλουν να εμπιστευτούν νέους και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες και από αυτή τη διαδικασία θα κερδίσει και η Εθνική μας ομάδα.

Τρίτον, οφείλει να αναγνωρίσει κάποιος ότι πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά που έχουν δυνατότητες και όταν ένας νεαρός παίκτης βλέπει την ομάδα του να τον ανταμείβει και με καλύτερες αποδοχές, τότε έχει έναν έξτρα λόγο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έδωσε νέα συμβόλαια στους τέσσερις νεαρούς παίκτες του, προσφέροντας παράλληλα και μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κάποιος ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να τους δώσουν ευκαιρίες και τη φετινή σεζόν (ήδη ο Ρέτσος έχει κάνει πολλά βήματα προόδου) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός βάζει σε εφαρμογή ένα νέο πλάνο για τη δημιουργία νέου ελληνικού «κορμού», με μπροστάρη, φυσικά, τον Κώστα Φορτούνη, που είναι ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» σε ηλικία 24 ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x