Stoiximan Super League

Μια κουβέντα που δεν έμεινε στον Μποκανί

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την κουβέντα των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, η οποία όμως δεν έμεινε μόνο στον Μποκανί.

Ο Ντιεμερσί Μποκανί είναι απ' το μεσημέρι της Δευτέρας στη χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο Κονγκολέζος επιθετικός είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που έρχεται στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν την απόφαση να κάνουν την οικονομική υπέρβαση (το συμβόλαιο του Αφρικανού θα ξεπερνά το 1,5 εκ. ευρώ) έχοντας πρώτα ρωτήσει τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος συνεργάστηκε (για μερικούς μήνες) με τον Μποκανί στη Χαλ. Ο Ποργογάλος μίλησε με θετικά λόγια για τον 31χρονο σέντερ φορ και οι πρωταθλητές Ελλάδος προχώρησαν στην απόκτηση του παίκτη. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με την κουβέντα που είχαν οι ιθύνοντες των “ερυθρόλευκων” με τον Μάρκο Σίλβα. Μια κουβέντα που δεν αφορούσε μόνο τον Μποκανί και το αν ο διεθνής στράικερ είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η συζήτηση των πρωταθλητών Ελλάδος με τον Πορτογάλο προπονητή, είχε να κάνει και με άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μιγκέλ Μπρίτος. Ο Ουρουγουανός στόπερ αγωνίζεται στη νέα ομάδα του Μάρκ Σίλβα, τη Γουότφορντ και στο μεγάλο λιμάνι διερεύνησαν τις προθέσεις του αγγλικού συλλόγου για ενδεχόμενη πώληση του 31χρονου λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού. Επίσης στην κουβέντα Ολυμπιακού – Σίλβα “έπεσε στο τραπέζι” και το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο Νορβηγός ήταν με τον Πορτογάλο στη Χαλ αλλά τώρα επέστρεψε στον Πειραιά. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε τον Νορβηγό αμυντικό και στη νέα του ομάδα, ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά η Γουότφορντ θα κάνει επίσημη πρόταση στους “ερυθρόλευκους” για την απόκτηση του 26χρονου δεξιού μπακ. Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι η κουβέντα που έκαναν οι πειραιώτες με τον Σίλβα, για τον Μιγκέλ Μπρίτος, δείγμα του ενδιαφέροντος των “ερυθρόλευκων” για τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό.

Ρωτούν για Σεμπά

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν δύο ομάδες (χωρίς να έχει διαρρεύσει ποιες ούτε από ποια χώρα) έχουν ρωτήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πράγματα για τον Σεμπά. Η καλή σεζόν που έκανε πέρυσι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ (έχοντας καλά ματς και στο Γιουρόπα Λιγκ) δεν έχει περάσει απαρατήρητη και πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχει (φιλολογικό μέχρι στιγμής) ενδιαφέρον για τον νεαρό ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού. Πρόταση δεν έχει γίνει στους “ερυθρόλευκους” αλλά μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί και να προκύψει επισημοποίηση ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο άσο των πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x