Αγγλία

Μια… λαμπάδα στο μπόι του Λίνγκαρντ!

Ο Λίνγκαρντ είχε και πάλι τη λύση! Η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι, ωστόσο ο Άγγλος με νέα γκολάρα (84’) άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» (2-0)

Έστω και αν χρειάστηκε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Ντέρμπι Κάουντι στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «64» του FA Cup και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο.

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έπαιξαν σαν «τη γάτα με το ποντίκι» τα «κριάρια», χάνοντας πολλές ευκαιρίες και χρειάστηκε η γκολάρα του Λίνγκαρντ στο 84’ και το πλασέ του Λουκάκου στις καθυστερήσεις για να έρθει η πρόκριση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν από νωρίς δυνατά και αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την πρόκριση κόντρα στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, χάνοντας από την αρχή πολλές ευκαιρίες και πιέζοντας «ασφυκτικά» την εστία των «κριαριών» που έπαιζαν μαζική άμυνα και αρκούνταν σε κάποιες αντεπιθέσεις, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν τον Ρομέρο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ράσφορντ έγινε ο μοιραίος παίκτης με τα δύο δοκάρια μέσα στην περιοχή και τις πολλές ευκαιρίες που «σπατάλησε» και δεν κατάφερε να τελειώσει. Έτσι, ενώ όλοι είχαν προετοιμαστεί για δεύτερο ματς στο «Πράιντ Παρκ» σε δέκα μέρες, ο Λίνγκαρντ με καταπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κάρσον και έκανε το 1-0 στο 84'. Στο 90’, ο Μαρσιάλ συνδυάστηκε με τον Λουκάκου και Βέλγος διεθνής σέντερ φορ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (67' Μαρσιάλ), Λίνγκαρντ, Μχιταριάν (46' Λουκάκου), Ράσφορντ (80' Φελαϊνί)

ΝΤΕΡΜΠΙ: Κάρσον, Γουΐσντομ, Κίογκ, Πιρς, Όλσον, Χαντλστόουν, Θορν, Βάιμαν, Λόρενς (81' Μπένετ), Ράσελ (78' Χάνσον), Γουΐναλ (67' Βίντρα)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x