Ιταλία

Μια πεντάδα από «χρυσάφι» για τη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της 90 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από τη Νάπολι τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, είναι πιθανό όμως οι μεταγραφές να μην σταματούν εδώ για τους «μπιανκονέρι».

Πιάνιτς, Ντάνι Άλβες, Μπενατιά, Πιάτσα, Ιγκουαΐν. Τα «χτυπήματα» της «Vecchia Signiora» είναι πολλά και σπουδαία, μπορεί όμως να υπάρξει και συνέχεια.

Έχοντας εισπράξει ήδη 30 εκατομμύρια από την Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του Αλβάρο Μοράτα και περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μετακίνησης του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αν επιτευχθεί θα φέρει τουλάχιστον 100 εκατ. ακόμα στα ταμεία του συλλόγου του Τορίνο, Τζάτζα, Ερνάνες, Λεμινά, Περέιρα και Στουράρο είναι προς πώληση, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ.

Oι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας, διαθέτουν ένα «θησαυρό» 5 ποδοσφαιριστών, που μπορεί να αποφέρει μεγάλα έσοδα, μέρος των οποίων ίσως δοθεί για μία ακόμα «ηχηρή» μεταγραφή. Γι'αυτό και το καλοκαιρινό «παζάρι» δεν θεωρείται πως έχει κλείσει.

Τζάτζα

Το όνομα που έχει συζητηθεί περισσότερο είναι αυτό του Σιμόνε Τζάτζα. Την τελευταία εβδομάδα η Βόλφσμπουργκ προσέφερε 25 εκατ. ευρώ, ενδιαφέρον όμως έχει δείξει και η Γουέστ Χαμ. Η Γιουβέντους «αντιστέκεται» προκειμένου να ανεβάσει περισσότερο την τιμή, είναι ωστόσο βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Ερνάνες

Ο Ερνάνες τιμάται περίπου 10 με 12 εκατ. ευρώ. Λίγες ημέρες πριν, ο Βραζιλιάνος απέρριψε μία πρόταση της Μπεσίκτας, οι «μνηστήρες» όμως δεν παύουν να υπάρχουν.

Λεμινά

Ο Λεμινά είναι περιζήτητος από όλη την Ευρώπη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θα τον αφήσουν να φύγει με λιγότερο από 15 εκατ. με το ποσό να μπορεί να φτάσει και τα 18. Έμπρακτο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής έχουν δείξει η Στόουκ, η Λέστερ, η Γουότφορντ και η Λειψία.

Περέιρα

Δέκα ημέρες νωρίτερα, ο Περέιρα ήταν με το ενάμιση πόδι παίκτης της Νάπολι και το κόστος της μεταγραφής έφτάνε τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Μετά το «φλερτ» της Γιουβέντους με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» Ντε Λαουρέντις, έκλεισε την «πόρτα» σε κάθε συζήτηση. Είτε οι «ατζούρι» αποφασίσουν να επανέλθουν, είτε φτάσει πρόταση από άλλο κλαμπ, ύψους τουλάχιστον 15 εκατ., ο ποδοσφαιριστής θα «χαιρετήσει» το Τορίνο.

Στουράρο

Ο Στουράρο είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε περισσότερες από μία θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και «ειδικούς» ρόλους, γι'αυτό και αρέσει πολύ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Εφόσον όμως υπάρξει πρόταση 12 εκατ. θα μιλάμε για μία υπόθεση που θα έχει πάρει τον δρόμο της.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x