Europa League

Μία (συν μια) αλλαγή ετοιμάζει ο Ίβιτς

Με λίγες και προσεκτικές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Βλάνταν Ίβιτς τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στην Τούμπα. Η επιστροφή του Λέοβατς και η θέση που «παίζεται» για τον Σέρβο.

Ο Μάριν Λέοβατς είναι η μία από τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Βλάνταν Ίβιτς για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Κροάτης αμυντικός ήταν τιμωρημένος και για αυτό δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο από τον επικείμενο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σε αυτή την περίπτωση ο Κρέσπο θα αγωνιστεί ως στόπερ στη θέση του Βαρέλα, ή θα μείνει στον πάγκο εν όψει του παιχνιδιού με τους Αρκάδες. Η επόμενη αλλαγή, αν υπάρξει, αφορά στον άξονα.

Ο Μπίσεσβαρ που ήταν εξαιρετικός στον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ, θα μείνει εκτός, λόγω και των σκέψεων του Ίβιτς να επαναφέρει το 4-3-3 με ακόμη έναν χαφ, πιθανότατα τον Σάχοφ αντί του πιο επιθετικού και όχι 100% έτοιμου Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x