Αγγλία

Μίντλεσμπρο καλεί Σούμποτιτς

Ο Νέβεν Σούμποτιτς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μίντλεσμπρο, καθώς η αγγλική ομάδα ψάχνει λύσεις για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της.

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νέβεν Σούμποτιτς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγγλία για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησης του στη νεοφώτιστη Μίντλεσμπρο.

Δημοσιεύματα από το «νησί» αναφέρουν ότι ο Γερμανός παίκτης έχει πάρει άδεια από τους Βεστφαλούς με σκοπό να βρεθεί στο «Ρίβερσαιντ», έτσι ώστε να προχωρήσει την μεταγραφική υπόθεση.

Ο στόχος της «Μπόρο» ήθελε να μεταβεί στην Αγγλία για να χειριστεί ο ίδιος καλύτερα την υπόθεση, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το «νησί» αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον το «φλερτ» έχει αίσιο τέλος.

Την αγωνιστική περίοδος που μας πέρασε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ έχασε τη θέση του στη βασική εντεκάδα της ομάδας του Τούχελ, καθώς ο προπονητής του επέλεγε να ξεκινάει τους Χούμελς και Παπασταθόπουλου. Έτσι πήρε την απόφαση να αναζητήσει ένα καινούριο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.


Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x